Je ziet het pas als je het door hebt

– Cruyff

Actueel

Online Coaching werkt! - Mei 2021

ONLINE COACHING WERKT!

Ben jij leidinggevende of professional? Lees dan de referentie over online coaching op individueletrajecten van mijn website.  Hierin staat hoe groot het effect is van online coaching. 
Mijn klant en ik hebben elkaar nooit live ontmoet en ondanks dat was er een fantastische klik. 
Mijn klant heeft nu meer balans in werk/privé. Weet hoe zij zich authentiek opstelt in haar rol als manager én heeft de regie terug in werk én privé. En is weer helemaal gezond, na haar burn out. 

Juist door online te coachen kan ik jou goed begeleiden, jij hebt geen reistijd, geen reiskosten, je bent in jouw eigen vertrouwde omgeving en er is meer dan voldoende tijd en ruimte om samen even helemaal stil te zijn bij wat jou bezighoudt. Ook doe ik oefeningen op maat met jou die werken. 
Meer weten? Een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. Meld je aan via mijn knop “Kennismaken” en ik plan een online afspraak met jou in!

Blog: Vaardigheden van de toekomst

Ben jij leidinggevende of professional? Lees dan mijn nieuwe blog over Vaardigheden van de toekomst.

Leidinggeven in de nadagen van de coronapandemie vergt nieuwe vaardigheden. Dit geldt ook voor jou en jouw team! Laat je inspireren door mijn blog en plaats een reactie. Ik ben benieuwd. 

 

Wat is jouw perspectief?
Lees mijn blog "Vaardigheden van de Toekomst"
lente
Schrijf je NU in voor onze Nieuwsbrief " Het is Lente!"

Inspiratiemail verzonden

Wij blijven jou verrassen met nieuwe inspiratie over Leiderschap & Wendbaarheid via onze nieuwsbrief, verstuurd op 30 maart 2021. Wil je deze alsnog ontvangen? Schrijf je dan snel in! Je ontvangt deze alsnog! 

Je ontvangt informatie en inspiratie over mindfulness en over  het VIP-coach traject op maat.
In deze coaching krijg je naast één op één gesprekken, aanvullend theorie en oefeningen om actief aan de slag te gaan, om jouw doelen te behalen! Dit werkt!  

Actueel corona periode
2020-2021

Vanzelfsprekend blijven wij ook nu, juist nu, creatief en flexibel om jou in deze heftige tijd bij te staan. Met online én offline coaching. Online coaching werkt echt goed! Offline is ook mogelijk bij De Langen Consultancy. Op anderhalve meter afstand, is coaching heel goed mogelijk, in ons kantoor. Ook coachen wij in de natuur, uiteraard op afstand. 

15 jaar ondernemerschap in 2020!

José is inmiddels 15 jaar zelfstandig ondernemer. 
De Langen Consultancy bestaat op 7 oktober 2020 15 jaar.

Organisatieadvies, Senior Coaching/ Team coaching/Verandermanagement & 
workshops  voor individuen, teams & organisaties.

Artikel in Hofzakelijk 2012

 “Met een goede ondersteuning help ik organisaties de crisis door”, dit ging over de vorige crisis in 2007. Ook in de huidige, inmiddels langdurige coronacrisis staan wij voor jou klaar!

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!