Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Online Training Persoonlijk Leiderschap

Met trots deel ik jullie mee dat op 1 mei de gloednieuwe versie van mijn online training “Persoonlijk Leiderschap in 10 Stappen” live is gegaan!   Samen met mijn team heb ik met veel toewijding gewerkt aan zowel de inhoud als het uiterlijk van deze vernieuwde versie.

Deze training is ontworpen om jou te helpen je persoonlijke leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, zodat je met meer vertrouwen en effectiviteit je doelen kunt bereiken. Jij gaat veel aandacht besteden aan jouw soft skills en dit is een belangrijke succesfactor voor succesvolle medewerkers van de toekomst.
Of je nu een professional, ondernemer of leidinggevende bent, de waardevolle inzichten en praktische tips in deze training zullen je helpen om jezelf te ontwikkelen en succesvol te zijn in elke fase van je persoonlijke ontwikkeling en in jouw carrière.

Benieuwd? Neem een kijkje op de pagina Training Persoonlijk Leiderschap voor meer informatie en meld je aan om geheel zelfstandig te beginnen met de online training. Dit gaat jou veel opleveren!

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ontvang graag het gratis E-Book mijn pad naar persoonlijk leiderschap

Meer lezen:

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?