Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Persoonlijk leiderschap & wendbaarheid in tijden van corona

Onzekere tijden
Het coronavirus heeft ons in de greep. Het is onduidelijk waar dit naartoe gaat. Dit zorgt voor onduidelijkheid en onzekerheid bij velen. Heel begrijpelijk, ook ik vraag me af, hoe erg dit jou en mij gaat raken.

Ontdekken
En tegelijkertijd is dé kwaliteit van de toekomst het anticiperen op onzekerheden; stap voor stap en samen op ontdekkingsreis gaan. Onze gehele samenleving verandert; we werken momenteel zoveel mogelijk vanuit huis, we houden afstand ten opzichte van elkaar, werk vervalt…maar ook worden de vitale beroepen (weer) op hun waarde geschat.
Dit doet wat met ons, een acute realitycheck vindt plaats; wat doet dit met ons als geheel en met jou als persoon?

Wendbaarheid en persoonlijk leiderschap zijn cruciaal. Dit is op mondiaal, landelijk en persoonlijk vlak een uitdaging. Want wat betekent dit voor jou? En wat doet dit met jouw gevoel van veiligheid en zekerheid?

Gevoelens
Hierover praten en onze gevoelens delen is naar mijn idee erg belangrijk. En niet alleen elkaar angst en paniek aanpraten, maar ook kansen en mogelijkheden zien die ons levensvreugde geven, waar mogelijk. Denk aan Italië; samen muziek maken op het balkon.

Verantwoordelijkheid
De organisatie van de toekomst leert ons al enige tijd om meer in gezamenlijkheid een organisatie in te richten, gebaseerd op ieders individuele kwaliteiten en in gezamenlijke verantwoordelijkheid. En precies dát is nu in deze coronatijd zo belangrijk. Goed zorgen voor je eigen gezondheid en verantwoordelijkheid nemen voor elkaar en wees creatief. Ik ga me bijvoorbeeld richten op online coachen, want met afstand kan ik toch contact onderhouden en mijn kennis en kunde aanbieden.

En jij?
Hoe sta jij hierin? Zie jij kansen? Ik denk dat we acute maatschappelijke veranderingen kunnen aangrijpen om onszelf te transformeren. Juist nu een belangrijke vraag om te onderzoeken.
Meer weten?
mail@delangenconsultancy.nl
M: 06-10 44 12 16

 

 

 

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Deel dit bericht

Ik ontvang graag het gratis E-Book mijn pad naar persoonlijk leiderschap

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?