Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Maatschappelijke veranderingen. Een nieuwe raad van bestuur. Economische processen. De organisatie waar je werkt verandert. En je team en jijzelf moeten ook in beweging komen. Hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat jij, je team en/of je organisatie wendbaar en toekomstgericht zijn. Met dit soort vraagstukken kan De Langen Consultancy jou helpen.

LEV

Veranderen met LEV noemen wij dat. Waarbij LEV staat voor Leiderschap, Energie en Vertrouwen. Als veranderspecialist weten wij als geen ander dat verandering vraagt om een goede leiderschapsstijl. Is er geen leider, dan is de organisatie stuurloos en maakt deze geen positieve verandering door. Een verandering kost energie maar moet jou ook energie opleveren. Een organisatie in verandering vraagt om vertrouwen: in het management, in de medewerkers én in de teams.

De Langen Consultancy ondersteunt individuen, teams en organisaties, die zich willen ontwikkelen op het gebied van wendbaarheid, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Naar ons idee ligt hier de sleutel tot de effectieve en gewenste verandering. Wij werken vanuit een positieve sfeer en met aandacht voor elkaar. Maar ook altijd resultaatgericht én op maat.

Meld je aan voor onze inspiratiemail over Leiderschap & Wendbaarheid !
(Circa 1 keer per 3 maanden)

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.