Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Sta stil bij de seizoenen; herfst!

Herfstseizoen
Geniet jij ook zo van de herfst? Wij hebben elk jaargetijde een nieuw seizoen; fantastisch! Ik heb een hele mooie wandeling gemaakt in de natuur. Deze mooie paddenstoel trof ik aan; wat een kleurenpracht!

Aarden
In de natuur kun je tot rust komen. Aarden, zoals dat zo mooi heet. Hierdoor word je hoofd weer leger en ontstaat er weer ruimte om breder te kijken naar de dingen. Je maakt weer meer verbinding met jezelf en je lichaam. Alle zintuigen gaan open. Een heerlijk gevoel!

Sta stil
Door hierbij stil te staan, kun je ook voelen hoe het op dit moment met je gaat. Door aandacht te besteden aan positieve ontwikkelingen, merk je dat je beter kunt genieten. Een hele uitdaging, zeker nu de tweede golf van corona is aangebroken. En toch blijft het belangrijk om te bijven genieten van wat er wel is. Ik ben weer helemaal opgeladen door het zien van deze mooie kleuren. Dit wil ik graag met jou delen.
Mijn tip; maak wat tijd vrij voor jezelf en ga de natuur in!

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Deel dit bericht

Ik ontvang graag het gratis E-Book mijn pad naar persoonlijk leiderschap

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?