Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Een fijne zomer!

GENIET! De zon schijnt! Word jij hier ook zo blij van? De zon geeft energie, mits met mate, iets wat we allemaal nodig hebben! We zijn voorbij de eerste coronacrisis. En wat doet dit met ons? We zijn toe aan de zomer! Alleen waar gaat jouw reis naartoe? Naar eigen (t)huis en tuin? Wij hebben onze vakantie geannuleerd, jammer maar helaas…Wat ik zie is dat we eigenlijk veel meer beïnvloed worden door onze omgeving dan dat we onszelf hier eigenlijk bewust van zijn. Door deze pandemie worden we op onszelf teruggeworpen. Voor iedereen een hele uitdaging.
Hoe is dit voor jou?

Het belang van wendbaarheid
Wendbaar zijn betekent dat je je aanpast aan wisselende omstandigheden. Dat kinkt mooi en blijkt voor ons allen vaak best moeilijk. Belangrijk is om nu jouw persoonlijke veerkracht aan te spreken. Dit noemt ik persoonlijk leiderschap in tijden van crisis in jouw leven, relaties en werk.

Persoonlijk leiderschap in de zomer; geniet zoveel je kunt.

Tijdens het geven van coachingsessies heb ik gemerkt dat je meer invloed hebt op jezelf, dan je denkt. Dit lukt via persoonlijke ontwikkeling. Zoek uit waar jij van geniet. Muziek? Dansen? Spelen? Lekker alleen zijn in de natuur? De zon? Neem er de tijd voor en ga er voor! Mijn tip; zoek meer spontaniteit in jouw leven, dat geeft vrijwel direct een vreugdevol gevoel! En dit is zeker mogelijk als je op zoek gaat naar wat wél mogelijk is voor jou.

Dit is mogelijk door je te richten op jouw persoonlijk leiderschap in leven, relaties en werk. Ik merk steeds meer dat persoonlijk leiderschap een groot effect heeft op iemands leven. Je bepaalt zelf welke loopbaan bij jou past, je maakt keuzes, je zoekt uit waar jij goed in bent. Belangrijk voor een fijn leven. En ook ‘hoe ga je om met relaties’. Hier is nog een wereld te winnen. Wat te doen bij spanning in relaties, bijv op je werk? Weglopen of juist blijven en dit bespreken? Lastig! En het goede nieuws; het is te leren! Als coach help ik jou hier graag bij, want het gaat jou vooral heel veel levensvreugde opleveren. Ga voor de dialoog; waarin je op zoek gaat om met elkaar de spanning te bespreken. Juist dan verdiept de relatie zich, vaak eerst een diep dal en dan weer een mooie hoge top. En dat voelt (in the end) goed!

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Deel dit bericht

Ik ontvang graag het gratis E-Book mijn pad naar persoonlijk leiderschap

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?