Contact

drs. José de Langen

Sinds 2005 is drs. José de Langen de kracht achter De Langen Consultancy. Zij heeft de expert-status bereikt in Leiderschap & Wendbaarheid. Met haar bestuurskundige achtergrond (UvA) en HBO-V onderscheidt ze zich, inmiddels ruim 20 jaar,  als verandermanager, organisatieadviseur en senior-coach & teamtrainer.
José is sinds 2019 gecertificeerd ervaringsgerichte coach, zij heeft de geaccrediteerde post-HBO-opleiding Instrument voor Hulp bij het ITIP, school voor Leven & Werk met veel plezier gevolgd en met succes afgerond. Zij staat ingeschreven in het Landelijk Register Abituriënten. Dit register wordt beheerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland.

Nobco: Nederlandse Orde voor Beroepscoaches
José is lid van NOBCO. Nobco staat voor de kwaliteit van haar beroepscoaches. Zie ook: https://www.nobco.nl

 • Voordelen voor jou als klant
 • Meer zekerheid;
 • Internationale ethische code;
 • Valide meetinstrument om het coach traject te meten. De kwaliteit van jouw coach traject wordt vastgelegd in een rapportage, deels door jou ingevuld, deels door de coach en vervolgens vergeleken middels een benchmark. Een vertrouwelijk instrument, waarbij jouw privacy is gewaarborgd. Zie hier een videopresentatie over de coachmonitor van de Nobco;
 • Klachtenregeling.;
 • Grote(re) zekerheid voor een optimaal coach traject;
 • Intervisie met mede-coaches om de kwaliteit van het coach proces te waarborgen voor jou als klant.

Specialismen De Langen Consultancy en effecten voor u als klant

 • Analyseren van knelpunten en uw vragen verhelderen
 • Uitstippelen van oplossingsgerichte strategieën die werken voor jou
 • Coachen gericht op jouw ontwikkeling en vermindering van klachten
 • Met humor, speelsheid en beweging komen tot meer positieve gevoelens in jouw leven, relaties en werk.
 • Bevordering van vaardigheden om effectiever te zijn
 • Door cultuur, waarden en talentenworkshops creëren van topteams met meer flow, waardoor toekomstbestendige organisaties ontstaan.

Kom vrijblijvend kennismaken om te informeren naar onze mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee. jose@delangenconsultancy.nl

Aanbeveling Susanne van Vulpen, marketing Manager technisch bedrijf:

“Jose heeft mij op zakelijk en persoonlijk vlak enorm goed gecoacht. Het coachingstraject is ingezet om mij op weg te helpen met de strategie en uitvoering van het bedrijf. Jose is een warm en hartelijk persoon, strategisch sterk, waardoor ze snel schakelt, zelfs in een branche waar ze niet dagelijks mee te maken heeft. Dankzij haar slagvaardigheid, doortastendheid en mensenkennis kan ze zakelijke belangen goed vertalen naar de sterktes en zwaktes van de persoon die ze coacht. Hierdoor heb ik leren vertrouwen op mijn kennis en kracht en heb ik voor mezelf helder gekregen waar ik gelukkig van word. Jose is een enthousiast persoon die motiverend werkt (ondanks, of misschien juist dankzij, de spiegel die je ook echt wel voor je krijgt) en je meeneemt naar een hoger niveau. Een aanrader als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar en creëren van jouw zakelijke toekomstpad.”

Artikel in Hofzakelijk: “met een goede ondersteuning help ik organisaties de crisis door”, dit ging over de vorige crisis. Ook in de huidige coronacrisis staat José als senior- coach voor jou klaar!
José de Langen – Senior-Coach & Organisatieadviseur

Actueel
In tijden van deze corona crisis zijn wij creatief en flexibel om er voor jou te zijn. Ook online coaching is mogelijk. Bel of mail voor een afspraak.

José is inmiddels 15 jaar zelfstandig ondernemer
De Langen Consultancy bestaat op 7 oktober 2020 15 jaar

Organisatieadvies, Senior Coaching/Teamcoaching & Verandermanagement
voor individuen, teams & organisaties