Je ziet het pas als je het door hebt

– Cruyff

Over ons

De Langen Consultancy is op 7 oktober 2005 opgericht door José de Langen. Vanuit haar passie voor mensen en interactie in de relatie heeft zij het bureau opgericht. Zij wil van betekenis zijn om organisaties te laten groeien en bloeien. Energie (terug) brengen, mensen weer laten lachen, organisaties laten dansen noemen wij dat. Het is mogelijk, blijkt uit de vele verandertrajecten die wij hebben begeleid. Soms schuurt het, dit is onderdeel van het proces. Zonder wrijving geen glans, maar dat hebben wij er dan ook voor over. Wij gaan voor het allerbeste en denken in co-creatie mee met de klant, een prachtige ontdekkingstocht, die wij graag aangaan.

Door schade en schande wijs geworden, maar ook dankzij veel mooie leermomenten, leren wij en scherpen wij onze methodes aan. Zodat jij op een passende wijze, professionele ondersteuning ontvangt, waar jij blij van wordt. De Langen Consultancy helpt mensen om in hun kracht te komen en te staan, teams optimaal te laten presteren en om organisaties wendbaarder te maken. Want wij zijn ervan overtuigd dat dit de kern is van een groeiend en bloeiend bedrijf waar mensen met veel plezier werken.

De Langen Consultancy heeft ruime ervaring opgedaan en ondersteuning verleend aan vele organisaties in zowel de profit als non-profit sector. Wij werken samen met andere zeer ervaren senior consultants.

Missie

De Langen Consultancy ondersteunt mensen om zich persoonlijk te ontwikkelen in relatie tot hun omgeving. Waardoor jij meer in jouw eigen kracht staat.

Dit doen wij met LEV:
L Leiderschap
E Energie
V Vertrouwen
De Langen Consultancy ondersteunt bij een mooi LEVen, relaties en zinvol werk. 

Over José

Sinds 2005 is drs. José de Langen de kracht achter De Langen Consultancy. Zij heeft de expert-status bereikt in Leiderschap & Wendbaarheid. Met haar bestuurskundige achtergrond (UvA) en HBO-V onderscheidt ze zich, inmiddels ruim 20 jaar,  als verandermanager, organisatieadviseur en senior-coach & teamtrainer.
José is sinds 2019 gecertificeerd ervaringsgerichte coach, zij heeft de geaccrediteerde post-HBO-opleiding Instrument voor Hulp bij het ITIP, school voor Leven & Werk met veel plezier gevolgd en met succes afgerond. Zij staat ingeschreven in het Landelijk Register Abituriënten. Dit register wordt beheerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland.

drs. José de Langen

Lid van NOBCO

Nobco: Nederlandse Orde voor Beroepscoaches
José is lid van NOBCO. Nobco staat voor de kwaliteit van haar beroepscoaches. Zie ook: https://www.nobco.nl

Voordelen voor jou als klant:

 Zie hier een videopresentatie over de coachmonitor van de Nobco;

Specialismen

Specialismen De Langen Consultancy en effecten voor u als klant

  • Analyseren van knelpunten en uw vragen verhelderen
  • Uitstippelen van oplossingsgerichte strategieën die werken voor jou
  • Coachen gericht op jouw ontwikkeling en vermindering van klachten
  • Met humor, speelsheid en beweging komen tot meer positieve gevoelens in jouw leven, relaties en werk.
  • Bevordering van vaardigheden om effectiever te zijn
  • Door cultuur, waarden en talentenworkshops creëren van topteams met meer flow, waardoor toekomstbestendige organisaties ontstaan.
Jose de Langen

Kennismaken?

Kom vrijblijvend kennismaken om te informeren naar onze mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee

Referenties

Meer informatie

Artikel in Hofzakelijk

Artikel in Hofzakelijk: “met een goede ondersteuning help ik organisaties de crisis door”, dit ging over de vorige crisis. Ook in de huidige coronacrisis staat José als senior- coach voor jou klaar!

15 jaar ondernemerschap

José is inmiddels 15 jaar zelfstandig ondernemer
De Langen Consultancy bestaat op 7 oktober 2020 15 jaar

Organisatieadvies, Senior Coaching/ Teamcoaching & Verandermanagement voor individuen, teams & organisaties

Actueel

In tijden van deze corona crisis zijn wij creatief en flexibel om er voor jou te zijn. Ook online coaching is mogelijk. Bel of mail voor een afspraak.