Over ons

De Langen Consultancy is op 7 oktober 2005 opgericht door José de Langen. Vanuit haar passie voor mensen en interactie in de relatie heeft zij het bureau opgericht. Zij wil van betekenis zijn om organisaties te laten groeien en bloeien. Energie (terug) brengen, mensen weer laten lachen, organisaties laten dansen noemen wij dat. Het is mogelijk, blijkt uit de vele verandertrajecten die wij hebben begeleid. Soms schuurt het, dit is onderdeel van het proces. Zonder wrijving geen glans, maar dat hebben wij er dan ook voor over. Wij gaan voor het allerbeste en denken in co-creatie mee met de klant, een prachtige ontdekkingstocht, die wij graag aangaan.

Door schade en schande wijs geworden, maar ook dankzij veel mooie leermomenten, leren wij en scherpen wij onze methodes aan. Zodat jij op een passende wijze, professionele ondersteuning ontvangt, waar jij blij van wordt. De Langen Consultancy helpt mensen om in hun kracht te komen en te staan, teams optimaal te laten presteren en om organisaties wendbaarder te maken. Want wij zijn ervan overtuigd dat dit de kern is van een groeiend en bloeiend bedrijf waar mensen met veel plezier werken.

De Langen Consultancy heeft ruime ervaring opgedaan en ondersteuning verleend aan vele organisaties in zowel de profit als non-profit sector. Wij werken samen met andere zeer ervaren senior consultants.